ΜΕΡΙΔΕΣ 10 
ΥΛΙΚΑ:
• 600 γρ. γιαούρτι 2% = περίπου 3 γιαούρτια
• 250 γρ. μπισκότα Digestive
• 500 γρ. Ζελέ επιλογής
• 300 γρ. φρούτα εποχής

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ετοιμάζετε το ζελέ και το αφήνετε να κρυώσει λίγο.
• Σε ένα ταψάκι ορθογώνιο στρώνετε τα μπισκότα.
• Ανακατεύετε το γιαούρτι με 150 γρ. από τα φρούτα επιλογής και απλώνετε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.
• Κόβετε σε κομματάκια τα υπόλοιπα φρούτα και τα τοποθετείτε πάνω από το γιαούρτι.
• Τέλος ρίχνετε το ζελέ (να έχει λίγο δέσει)
• Βάζετε το ταψάκι στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
• Κόβετε σε κομμάτια αφού έχει κρυώσει καλά και στη συνέχεια το σερβίρετε.

Close Menu