Σχετικά με εμένα

Η γνωριμία μας αποτελεί το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη συνεργασία.

 

Λίγα λόγια για εμένα,

   Η κυρία Άννα Μπεζιάνη είναι πτυχιούχος διαιτολόγος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μετεκπαίδευση στη «Θετική Ψυχολογία» από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου από το 1998 και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ως διαιτολόγος σε νοσοκομεία όπως στο Γ.Γεννηματά και το Υγεία , σε κέντρα αδυνατίσματος, γυμναστήρια καθώς και σε αθλητικές ομάδες.
   Η κυρία Άννα Μπεζιάνη είναι μέλος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων, στη Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και στην ελληνική Διαβητολογική εταιρεία. Το 2002 άνοιξε το πρώτο διαιτολογικό της γραφείο στον Άγιο Δημήτριο το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα (Λεωφόρο. Στρατηγού Παπάγου 78 μετρό Άγιος. Δημήτριος). Το 2011 άνοιξε και δεύτερο διαιτολογικό γραφείο στη Δάφνη (Λ. Βουλιαγμένης 175 μετρό Άγιος Ιωάννης).
   Τέλος, Η ομάδα συνεργασίας της αποτελείται επίσης από διαιτολόγο ανώτατης εκπαίδευσης και βοηθούς διαιτολόγους που είναι άρτια καταρτισμένοι για να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας.

0
Χρόνια εμπειρίας
0 %
Ικανοποίηση Πελατών
0
Γραφεία

Τι λένε για εμάς